SVAREN

Hur länge har du bloggat? Cirka 1,5 år! Drömyrke? Förut var det polis, men ingen aning längre Beskriv dig själv med tre ord. Glad. Vad tycker du om min blogg? (pells.blogg.se) Söt precis som du! Favoritaffär? Monki, weekday t12 h&m, america apparel och acne! Roligaste skämtet du kan? Det var två älgar. Då sa den ena älgen ” du har en kanelbulle i örat” den andra sa ”va?” den andra sa en en gång ”du har en kanelbulle i örat” då sa den andra älgen ” jag hör inte för jag har en kanel bulle i örat” Bästakompis? Isabelleellinor. Fast har många andra nära vänner också. Pojkvän? Nej. Favoritlåt? Until we bleed av Lykke li och klerup eller Kids av Mgmt Favorit bloggar/artist (er) / mat? :) Flora och Lisas är favorit bloggar/ Håkan, lykke li / är inte så mat glad. Men italiensk mat är ju gött! Något du längtar extra mkt till? Sommalovet och usa! Sovmorgon eller sluta tidigare? Sluta tidigt. 5 saker vi inte visste om dej? Jag håller penna anourlunda, jag håller på med Yoga, jag byter alltid sida på besticken, jag har en hund som heter Love, jag älskar att kolla i skolkataloger. Matte är ett av mina favorit ämnen! Sy- eller träslöjd? Syslöjd! På träslöjden slår jag mig bara. Rutigt eller randigt? Randigt! Fast min skid-klädsel är rutig!! svart eller vitt? Vitt  Har du nånsin funderat över varför du föddes till just dej, varför ingen av alla andra? Nepp. favvo plagg? Min lila odd molly klänning!Färg på tandborsten? Den är grön med en drake på!! Yeh, slå det! Favvo färg? 
rosaorangeblågrönvit! Cool färg va? Fotboll eller handboll? Fotboll, jag äger ju på plan. "what ever" eller "so what"? so what? 5 grejer som gör att du blir intresserad av en kille? Personlighten, trevlighten,humor, klädstil, utset! De sista var i brist!längtar du till 7:an? A. Har fått en stört skön klass. Dock kallar alla mig för olga! Eller alla, alla killar! haha. bästa minne? Har många fina minnen vad tror du att "alla" kommer gå med i sommar? 
slitna jeans shorts, slappa  linnen Har du nånsin önskat du var nån du inte är? 
aa när jag var liten men inte längre. Beskriv din drömkille. Det ska va en grabb som är söt bra klädstil, stör skön humor!Gillar du ost? 
aa, det är gött! Silver eller guld? Silver halsband är finare tycker jag men guld är fint på andra saker. Vad är det allra bästa du vet? =) att skratta, va glad och mina vänner! Vad tycker du om min blogg? (linnzzan.blogg.se) 
fin fin. Favorit frukt? 
banan eller jordgubbar! skor eller väskor? 
skor diggar ja. är du kär :)? Nja Gillar du hästar? 
självklart! Diggar dom djuren! Vad heter dina bästa vänner? 
Ellinor och isabelle. Vad fick dig att börja blogga? 
tyckte väll att det var coolt! Sminkar du dig? isåfall vad för smink? 
ja, bara mascara vilka bloggar brukar du läsa? 
allt från lisas blogg till kompisars bloggar. har du nån favorit tv-serie? 
Grey`s anatomy såklart. Vilken kamera e det du fotar med? Canon eos 1000D.Vilket program gör du dina headrar i och redigerar bilder i? 
Jag gör min headrar i photoshop cs4 och regierar bilder också där men också i Iphoto som jag bara tror finns på Mac!Vilken skola går du i? Vill jag inte svara på =0)Hur gammal e du?:)<3 jag är 12 år fast fyller 13 snart!! Eller om några månaderVad tycker du är det bästa med sommaren? Att jag fyller år och att man har sommarlov! sommarplaner? 
Ska bada me kompisar, åka till mormor, farmor, farfar! och sen åka till chicago och LA. yeeh shopping. Största intressen? Vara med kompisar! Bästa doften? Regn och vanilj! om du skulle vara en glass, vilken? Vet inte, men skulle vilja vara någon ben and Jerry! Vart kommer mustaschen i från? Den fick jag i en goodie bag tillsammans med dens syster pussmun! vad ser du helst på tv? Robbinsson, heja JARMO! och grey´s anatomy Hur lång är du? Skulle kunna tänka mig 160! vilken stad bor du i? Jag bor i stockholm eller egentligen 10 min utanfördina intressen? Kompisar, skratta, hästar, yoga, Fota. voff voffSkulle du kunna lägga in ett videoinlägg någon gång? Känns inte riktigt jag att göra det, men en video kanske jag kan fixa!  Hur många besökare har du i genomsnitt varje dag? Orkar inte räkna ut! Vart är dina finfina solglasögon ifrån?:) Dom är från mormors bil! haha jag hittade dom i min mormors bil. Frän mormor va? Vill du tatuera dej någonstans?:D 
nej!


TONÅRING

I går fyllde världens bästa Linn år!!

123 FRÅGA


Okej Gott folk! Vill du fråga mig någonting? Passa på nu!

Katt!
STOPP!

RSS 2.0