I miss you


 I dag ska jag få träffa min lilla sötnos Love.

Venedig


I dag har jag varit i den varma staden venedig. Vi har åkt en gondol i kanalerna. Det var ca:40 grader. I alla affär sålde dom fina massker äka och oäkta. På den här bilden har jag på mig min fina massk som jag köpte den kosta 180 pengar. Jag köpte också ett murano armband med hjärtan och ett större  murano hjärta till min kedja. Nu nalkas det fotboll , ryssland-spanien. Kram alla underbara läsare.

Mina fina skor.


Här är mina nya fina sandaler dock kan man inte cykla  dom för att dom är lite hala.

När jag träffa en liten söt kille!


Den här lilla söta killen träffa jag när vi var ut i stad vid como , vi såg också många andra små söta valpar men den här var den sötaste , önska att love var här i italinen , men han är å sommar kollo! Puss.

Hejdå

Snart åker jag till Italinen =) Nästa gång jag skriver är jag i italien. Puss.

watermelon


Vattenmelon , gott!

Bubbels


I dag har jag varit på bio, kollat på film,skrattat,åkt buss, åkt tunnelbanna,haft roligt,godis,lyssnat på musik, bloggat, läst, tidning,kollat tv, pratat,varit med en vän och mer.Kram!

Armband


Det är blått och jag har gjort det själv

Rutig© Blommiga


jeans shorta
Mammas gammla jeans shorta, Blus indiska till det har jag ett pat jeans short från h&m , ett armband jag gjort själv , ett par blå örhängen.

I dag blir det någ lite slapp dag, lite pakande och tv-tittande. Matchen i går blev inte så roligt. Det såg ganska ljust ut när sverige gjorde 1-1 men då i sissta minuten så gjorde spaninen mål. Hoppas bara nu att vi vinner mot ryssland eller i alla fall blir lika för då så går vi vidare! Fast då får vi möta holland.Puss o kram

Me to you


Sverige


I dag är det sverige-spaninen. Jag hejar på sverige såklart! På stan i dag så köpte jag en ny bikin från Roxy och en svart shortsdress , som jag ska ha med mig till italinen. Just det italien. Jag kom på det i går att jag åker till italien på torsdag , 12 dagar, 288 timmar är jag borta. Men jag kanske kan jag blogga i italien , iallafall många foton ska det bli. 18.00 börjar fotbollen. Så nu ska jag kolla lite på andras bloggar och sen se på fotboll. Kram. Föresten ser ni att det ser lite annourlunda ut på bloggen? Det är iallafall Jag som har gjort om lite.

fredag.

Några ord om Fredagen den trettonde.
Sol.morgon.moln.dator.blogg.design.blommor.hotmail.
msn.kladdkaka.baka.sims.installera.skrive.prata.
vänner.sommarlov.fönster.otur.fredag.13/6.em.fotboll.leva.
sverige.hund.love.hundbad.kram.träd.vatten.lunch.glass.daim.
forum.bibloteket.Vatten.Monki.tröja.shorts.
spegel.hej.ord.mun.ögon.se.utruppstecken.


Svar frågestunden

Här kommer svaren på frågestunden


Har du några syskon?
Sv. Japp två stycken en stora syster och en store bror

Fawo blogg?
Sv. Jag gillar fina Lisa , Elle och Flora.

När fyller du år?
Sv. I morgon (11/8)

Vad får dig lycklig?
Sv. Mina kompisar och när ni skriver fina komentarer.

Bästa plagget i gaderoben?
Sv. Det var en riktigt svår fråga Men jag måste nog säga Min klännig som är blå med vita prickar och tvärom.

Bästa årstid?
Sv. Sommar.

Hur gammal är du?
Sv. 11 år född 96 i morgon blir jag 12!

Favorit affär?
Sv. H&M helt klart.

Vad har du för mobil?
Sv. En w910i

Vad har du för färg på din tandborste?
Sv. Den är röd, lite rosa och vit.

Slängpussar Mathilda

Välkommen!

Välkommen till min nya blogg. Har suttit ett bra tag för att komma på vad min nya blogg ska heta men har inte komit på något som ingen annan har. Det är synd att man får sitta så länge för att bara komma på ett namn , man vill ju börja skriva på sin blogg. På den här bloggen kommer jag att skriva om ett 12-årings liv, min stil , andra bloggar osv. Hoppas att många väljer att läsa min blogg. Ni har kanske sett mig på min gamla bloggar mathis.blogg.se och vissla.webblogg.se. Snart så kommer ni får se en ny design och info om mig under min profil bild men allt det tar vi i morgon. Kram Mathilda.

RSS 2.0