Nalle


 När jag var 6 år så gjorde jag den här lilla nallen.

Hemlisar.

Ska snart åka i väg till Isabelle för jag ska sova över där vi ska prata hemlisar hela natten.Slängpussar.

Såpbubblor.


I dag har jag små pysslat med att göra små söta armband till min armar, badat med min surfande hund? , blåst såpbubblor och druckit fläderblommigsaft. I morgon ska jag var med Isabelle som jag inte varit med på år och dar.Slängpussar.

Sita


När jag var i norge så kom det en hund vid namn Sita och hälsade på som snabbt fick smeknamnet gullis. Slängpussar.

Norge

Nu har jag kommit hem från Norge med bilder och allt. Snart så får ni se hur underbart jag har haft det. Om två veckor fyller jag år.Slängpussar

Favoriter


Håkan Hellström - Maia Hirasawa - Lykke li - Miss li -

Borta bra men hemma är alltid bäst.


Sötnos. Nu har jag kommit hem från Göteborg. Borta bra men hemmma bäst. Var på liseberg den dagen rainbow gick sönder. Åkte den 4 gånger och åkte den en halvtimme innan den gick sönder. Tråkigt. I morgon kväll åker Jag till min kompis sover där till på lördag jätte tidigt sen så åker jag med min kompis Ellinor och hennes pappa till Norge i en vecka alltså kommer det kanske inte bli så mycket bloggning men jag tar med i mig datorn så vi får se.Slängpussar.

Nu så packar jag väskan och åker till Göteborg


Nu ska jag ta tåget till göteborg. Det blir kanske bloggning vi får se. I kväll bjuds det kanske på bio och filmen blir i så fall Mamma Mia. och i morgon blir det Liseberg!>Slängpussar.
Nu

Ikea

I dag har jag varit på ikea. Men nu kollar jag på guldkompassen. slängpussar och godnattpussar. skriver mer i morgon.

Good night


Nu ska jag räkna får eller kanske lamm.Godnattslängpuss.

Söt.


I dag kom jag hem hitt till stockholm och på måndag åker jag ner till min syster min som bor i göteborg. Sen så kommer jag hem en dag sen så drar jag till Norge. Vet inte om det blir så mycket bloggning nu men lägg till mig på bloggkoll så vet ni när det kommer ett nytt inlägg. Gullig Get va? Snart kommer fler furuviks bilder. Slängpussar.

Spring.


Kornig. Det är riktigt fint. I dag har jag strosat runt med min kusiner och min mormor min. Mysigt. Jag och min kusin kollade lite i affärena i gävle medans min andra kusin min var med mormor och kollade på mobiltelfon till henne. Vi åt också mcflurry med daim. Gott. Men nu ska jag berätta att jag köpte ett par jätte söta örhängen, ett kuligt armband och berlocker. Berlockerna kosta 10 enkroner styck på make up store. Ett riktigt bra fynd tycker jag. Sen så tog jag ett dopp i kusinernas pool,.åt pizza och spelade sims. Riktigt mysig dag. ha det bäst. slängpussar.

blommiga blommor.


I dag ska jag mysigt med min kusin. Här har ni en underbart vacker bild från lundlund. Nu ska jag äta gröt som jag ar blivit förälskad i.slängpussar. Glöm inte FRÅGESTUNDEN.

Furuvik

Hejsan. I dag har jag varit på Furuvik apornas världen. Vi såg den charmiga apan Manda och andra djur. Mysigt. När vi kom hem badade vi i mina kusiners pool. Kul. Spela sims och bara tagit det lungt. Nu ska jag snart gå och lägga mig.I morgon blir det shopping med kusinen slängpussar men nu blir det Glass. Glöm inte frågestunden.

hej-hopp

Nu har en hel dag gott men mycket har hunnits med. Jag har klippt av en klänning så den blev alldeles för kort. Badat i kusinernas pool. Haft en väldigt lyckad familj på sims. ätit tacos. Gjort ett hemma spa med min kusin till min mormor. Ja en heldel eller det kanske inte är så mycket men jag tycker iallafall jag har hunnit mycket (= I morgon blir det apor (djurpark) Glöm inte frågestunden. Slängpussar.

Ask me something

Nu är jag framme tyvär så går det inte att ladda in bilder i mormors dator men visar sen när jag kommer hem. Det blir furuvik zoo någon dag och kanske ett dopp i kusinernas pool! Sy ska vi också hinna med det blir en kjol och så ska vi lägga upp en blommig klänning! Här har jag också ätit vofflor med choklad glass , mumms.Kram. Nu blir det FRÅGESTUND.Slängpussar.Bilden hitta jag här.

Gävle nästa

Nu bär det av till gävle! Där ska jag vara med mina kusiner och min mormor. Härligt tycker jag. Hoppas bara vädret blir bra! Bloggning blir det som vandligt. Mormor har ju dator nu! Kram.

hopp


Jag hade en vit blus på mig från indiska och en fin kjol med två fickor på från Jc.

I dag har jag äntligen fått träffa min bästa kompis isabelle vi har inte träffas på jätte läng vi hade kramkalas och åkt in till staden , där hitta jag inget. Under gårdagen hitta jag en sött lång vit blus från indiska. lycklig. Kram.

Söndag

Dagen börja med barnen i bullerbyn och dagen forsätter med Sex and the city movie!

Gemma Ward


Socker Söt!

Solasögon


Mina nya brillor fick dom för 10 kr på H&M

Jag gillar saftJag gillar svartvinbärs saft som mormor har gjort. Jag tycker att ni ska ta och kolla på den här.

Ciao


Ett gulligt linne från Zara jag hade också ett par gröna linne byxor från H&M.

Mamma sjusa mig på cykel till forum där åt vi lunch och handlade lite nya saker , det blev en söt jeans jacka från bikbok , ett sims spel och 2 solasögon. KRAM

Två blommiga blommor till dig.


Förlåt att jag inte blogga tidigare i dag men jag har varit med min fina kompis M.

RSS 2.0