klockan.

Följ min blogg med bloggkollPricka klänningen med röd rosett där back är från H&M och jeansjackan den är från bikbok.

Skolfoto var det idag . Gympa var det också. Min klocka har fått ett baterie . som kan vara bra och ha om man vill se vad tiden är. puss på kinden.

Följ min blogg med bloggkoll

yoga.Jeansen kommer från Gul&Blå, Klockan är gammal det är också den randiga tröjan.

I dag har jag kört yoga känner mig riktigt mjuk i kroppen. puss på kinden.

bebiskatt

Som ni kanske ha listat ut så har jag fått en bebiskatt ( kattunge ) Med namn Smilla. Just nu har jag inte tid att blogga men snart kommer flera nya inlägg.

Gullunge


Om en timme

sitter jag i skolan .igen.

Borta för en lång lång tid

I dag har jag inte gjort något speciellt bara kollat på serien Mysteriet på greveholm eller det var egentligen julkalendern nittonhundranittiosex. I dag kommer också min himla underbara kompis hem vi två har inte sett varandra på tjugoen dagar eller tre veckor.   Henne ska jag träffa i morgon. Slängpussar.

R a m l a rHåkan hellström - Ramlar

R o s a B l o m m i g b l o m m a !


Min cykel och jag.Upp knutet linne H&M , jeans mammas gamla och skärp morfars gamla.

I dag har jag cyklat i spö regnet och sjungit Håkan trudeluter . stan har jag också var i idag. Fint. Kramisar.

Väskan min.


I dag har min skolväska hittat mig eller jag hitta den. En  riktig skönhet är den. Jag har också hittat andra riktigt bra fynd. Slängpussar

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger


I dag har jag och min kusin dansat runt på stan på jakt av att hitta nya fynd men icke sa nicke jag hitta ingeting. Jag har också cyklat runt på min aldeles fantastiska cruiser som jag fick i går! Jag fick också två håkan skivor. En låt fick vara rubriken på det här inlägget. Tack så mycket för alla grattis komentarer. Slängpussar genom datorn

Födelsedag


I dag är det datumet jag fyller år på . 11 augusti
Jippie!

Miss li


I en svart plastpåse  befann jag mig i går för att gömma mig från regnet. Konserten bra specielt miss li och Markus krunegård. I morgon fyller jag år! Jippie. Slängpussar!

080808


Bild finner du här

Känns som det allting bara regnar bort just nu regn regn regn. Tråkigt. I morgon blir det Lars Winnerbäck här i huvudstaden! Hoppas den bara inte regnar bort. Hoppas inte det regnar på måndag för då är det den dagen jag Föddes på alltså Min födelsedag äntligen blir Jag 12 år som mer en helften av klassen redan är. Slängpussar!

Louise


Bilden finner du här.
Förlåt för dåligt uppdatering men har inte någon lusta att blogga när man inte kan göra det min sina egna bilder. I går var jag mormorn min på gävle cityfest. Inte något specielt roligt fanns det där. I dag ska jag bara vara hemma här hos min mormor med filmer.Blir en pytte liten blogg paus till imorgon. Ses i morgon gott folk. slängpussar.

PrickenDet här inhandlades bland annat Klänning H&M kjol lika så.

Nu är jag i gävle gott folk här blir det mys med mormor. Slängpussar

med en knut på huvudet

Jag har på mig en tröja H&M. skärp, Jeans shorts Jc.

I dag har jag ätit glass och bara tagit det lugnt . varit ute med Hunden också Dock blev lite för mycket bilder och man ser inte knuten som har ramlat ner och ser ni ikonen under profil bilden tryck där så ni vet när det kommer ett nytt inlägg .Slängpussar.

Hur kan man ha så roligt med en backspegel?I går inhandlades lite saker. Var på pride-festivalen också. Slängpussar.

Kademummaby
©Blommiga.blogg.se

Solförmörkelse


Var det i dag

Första augusti tvåtusenåtta.


I dag har jag varit med min mamma vi inhandla inget specielt.När jag och mamma kom hem gick vi ner till sjön och tog ett dopp love också så klart. I dag börjar nedräkningen till min födelsedag. Jippie. 10 dagar kvar. Slängpussar. Föresten ser ni den nya ikonen under min bild tryck där.

RSS 2.0